Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce a faktická přestavba přednádraží patří k větším investicím, jež rozjela minulá radniční koalice a ta současná je pouze „...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Zbrusu nové přednádraží se pomalu rýsuje a už teď začíná být jasné, že zde řidiči přijdou o tolik potřebná parkovací místa. Jak zapůsobí...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Nedávno proběhla tiskem zpráva, že je v České republice více než pět miliónů aut. Před deseti lety to byly čtyři miliony. Jak asi budou vypadat naše...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Město bojuje s nedostatečnou kapacitou svých parkovišť. Od dubna se zvýší poplatky za parkování na městských komunikacích. V centru města...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 4 dny
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 1 den
Chrudim – Odhadem do tří let by se prý mohla v Chrudimi začít konečně stavět alespoň přístupová komunikace pro dlouho zamýšlenou výstavbu nových...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 3 dny
Chrudim – Strážníci městské policie budou mít v dohledné době o další zábavu postaráno. Po pár stížnostech na parkování se prý odbor dopravy rozhodl...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na místě nynější rezidence v Poděbradově ulici stál kdysi dům, ve kterém žil s rodinou chrudimský buditel Karel Pippich. Slavnostní...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 3 hodiny
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) a primátor Jan Nadrchal (ANO 2011) jednali o společných rozvojových projektech kraje a města a...Celý článek »