Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 48 týdnů
Luže – Kostel Panny Marie Pomocné s jezuitskou rezidencí ice křesťanů na Chlumku u Luže je jedním ze tří poutních areálů v našem kraji...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 4 dny
Ve čtvrtek 25. května navštívil Václav Větvička arboretum Hamzovy léčebny Košumberk. Byl krásný slunečný den. Tentokrát se zahájení sezony arboreta...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 6 dnů
Luže - Ve čtvrtek 25. května je v Hamzově parku připraven program s názvem Květy v květnu, je pro všechny obdivovatele rozkvetlého arboreta...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Luže – Nedělní požár v Luži odhalil strach z planého poplachu a placení za výjezd. Bylo to ale zbytečné a  škody možná mohly být menší. ...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudimsko/Luže – Včerejší včasný a profesionální zásah hasičů a Letecké služby Policie ČR zachránil život paraglidistce, která uvízla na stromě....Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Skuteč – Různorodá práce v terénu, neustále se měnící okolnosti, záchrana zvířat nebo školení dětí. I to je jejich práce. S očekáváním už skoro rok...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Pardubický kraj – Stříhání, ostré čepele, plameny. I když hasiči neřešili v sobotu pomstu v kadeřnictví, jak by se snad mohlo zdát,  všechny tři...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Luže/Radim – Ze zemědělského areálu zmizel v noci na 5. února traktor a s největší pravděpodobností nebudou důvodem zmizení nadpřirozené jevy, ale...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudimsko – Omezení provozu a s ním související uzavírky na silnici směřující do Skutče už si řidiči užili minulý podzim. Když se objevili silničáři...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
  Luže – V neděli 4. října v 17 hodin začíná v kostele Panny Marie Pomocnice na Chlumku komorní koncert orchestru Musica Nova a...Celý článek »