Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 46 týdnů
Chrudim - Během čtvrtečního dne chytili v místních prodejnách Lidl a Tesco zloděje, kteří se napakovali zboží a chtěli zmizet bez placení. Do...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Pardubice - Do prodejny Lidl a Tesco si přišli dva muži, propuštění před nedávnem na prezidentskou amnestii, ukrást něco dobrého na zub. Po prvním z...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 5 dnů
Chrudim – Atmosféra u chrudimského supermarketu Lidl začala v poslední době houstnout, a to do té míry, že by tam museli být brzy strážníci pečení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) v souvislosti s probíhající uzavírkou na kruhovém objezdu na Bídě, kde aktuálně stále nemůžete odbočit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubický kraj – Pokud potřebujete čerpat pomoc sami, potraviny jsou k dostání kromě azylových domů a nízkoprahových center také na výdejních...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 den
Chrudim – Kvůli pandemické situaci ještě přibylo lidí, kteří využívají pomoc potravinových bank. Kromě dříve v Chrudimi zapojených obchodů Tesco nebo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Skuteč – Ovlivňují Chrudimáci veřejný prostor ve Skutči? Vylidňují centra měst a jejich jediným smyslem je, přimět lidi k nakupování. Řeč je o...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Všichni procházíme vyčerpávajícím obdobím, ale zdravotníci často na pokraji duševních i fyzických sil. Proto jsme se rozhodli uspořádat sbírku...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Jedinou potvrzenou provozovnou, která se má objevit v nově vybudovaných obchodních prostorech u OC Tesco, zůstává lékárna. Jeden ze zdrojů...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – Nové obchodní prostory u OC Tesco jsou prakticky hotovy. Spekulace o tom, co se zde objeví a jaké zboží si tu Chrudimáci budou moci koupit...Celý článek »