Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 48 týdnů
Chrudim -  V sobotu si byl strážníkům postěžovat obyvatel bydlící nedaleko areálu letního kina. Vadil mu totiž nadměrný hluk, který odtamtud...Celý článek »
vydáno před 2 dny 19 hodin
Chrudim – Před zpevněnými cestami, pod kterými by se mohl skrýt recyklát ze stavební suti, dají zřejmě přednost měkkým cestám a plán starosty...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 2 dny
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 2 dny
Chrudim/Topol – Nejnovější návrh komise životního prostředí se bude realizovat napřesrok, ale starosta František Pilný (ANO 2011) už teď ví, jak by...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 4 dny
Chrudim – Městská policie dostala hlášení o poškozených stromcích a kůlech na cyklostezce už v neděli ráno 24. září. Případem se ale od té doby dál...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 3 dny
Chrudim – Další z mnoha nápadů veřejnosti podpořených prostřednictvím projektu Tvořím Chrudim se dočká realizace už do konce července! A do dalšího...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 hodin
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Vše se oproti minulému období vrátilo do zajetých kolejí. Zatímco v roce 2021 přišlo na radnici jen šest stížností, za rok 2022 se jejich...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Rada města Chrudim se shodla, že konečně předloží k hlasování zastupitelům podnět občanů ze spolku Discgolf Chrudim na vybudování...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek odpoledne pátrali strážníci společně s policisty po nezletilé dívce v okolí obchodního centra u rušné křižovatky poblíž...Celý článek »