Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – Po měsících příprav a vybírání těch nejlepších nápadů obyvatel k realizaci prostřednictvím projektu participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Úsměvnou historkou opepřil starosta František Pilný (ANO 2011) informace o zakázce na protipovodňový varovný a informační systém. Bude stát...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Statistiku nikdo nezveřejnil, ale podle všeho nebude příliš radostná. Aplikace, kterou město před dvěma lety slavně spustilo a nyní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Každý rok vzrůstá počet nehod na silnicích způsobených střetem s divokou zvěří. Všichni občas někam spěcháme. Ale někteří z nás bohužel zažijí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Radnice od začátku března zavádí další cestu, kterou budou k občanům proudit informace. Již existující spektrum informačních kanálů...Celý článek »
vydáno před 7 let 39 týdnů
Chrudim - Mělo by mít město svoje vlastní rádio? Tuto otázku si na svém posledním jednání před prázdninami položili členové kulturní komise rady...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Chrudim - Městský rozhlas a srozumitelnost hlášení, která se čas od času z jeho útrob ozývají, je nikdy nekončícím seriálem. Prakticky pokaždé, když...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Seč - Sečská radnice se snaží zkvalitnit komunikaci se svými občany a zavádí zasílání vyžádaných SMS zpráv s obsahem hlášení městského rozhlasu....Celý článek »
vydáno před 9 let 42 týdny
Chrudim - Nespokojenost s fungováním městského rozhlasu pokračuje dalším kolem zjišťování, jak to vlastně se srozumitelností hlášení pronášených...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Chrudim - Radnice se po mnoha stížnostech občanů na "funkčnost nefunkčnost" městského informačního systému, konkrétně městského rozhlasu, snaží teď...Celý článek »