Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 37 týdnů 1 den
Chrudim – Na rozdíl od jiných ne tak podstatných věcí už dvanáct dnů visí bez komentáře dříve zainteresovaných politiků na úřední desce "...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Územní plán města Chrudim prozatím nepočítá s ničím, co by bylo zacílené na likvidaci odpadu. Ve hře jsou dotace a celý záměr výstavby...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Ekomonitor zahájil v únoru přípravné práce k hloubkovému vrtu na zelené louce v oblasti průmyslové zóny. Jak hluboký vrt je a zjistilo se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim - Veřejné projednání v průmyslové zóně, kde měla v budoucnu stát kompostárna, vzbudilo mezi přítomnými v září 2020 velké emoce. Vše bude...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – V pondělí 7. prosince zasednou naposledy před Vánocemi a naposledy v roce 2020 městští zastupitelé. Jednání to bude nepochybně dlouhé a je...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Akcí tohoto týdne, která budila nejvíce emocí, bylo v Chrudimi představení plánů na výstavbu separačního dvora a kompostárny v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – O tom, že „kompostárna“ – ve skutečnosti však separační dvůr – není na poli u Markovic vítána, Chrudimské noviny již informovaly. Místním...Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Chrudim – Pro někoho dobrá zpráva, pro jiné podraz a nepříjemné překvapení. Reakce na plánovanou stavbu nového, velkého separačního dvora v areálu...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Pardubice/Dražkovice - Do zmiňované části krajského města mířily dnes odpoledne jednotky hasičů. Důvodem byl požár v separačním dvoře, ve...Celý článek »