Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim - Další kvalitní výsledek v přípravném období připsali fotbalisté MFK Chrudim, kteří na vlastním hřišti nedovolili zvítězit Hradci Králové....Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Pardubice - Skupina Kabát, která zahraje v pátek 26. června od 20 hodin na zdejším Letním stadionu, má povolení k noční produkci do 22.30 hodin....Celý článek »
vydáno před 9 let 34 týdny
Pardubice - Nechat peněženky, mobily a jiné cenné věci v neuzamčené šatně po dobu tréninku, či jiné sportovní aktivity, se nemusí vždy vyplatit...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Chrudim - Další přátelský zápas mají za sebou jak hráči A-mužstva Chrudimi, tak také rezervy. V přípravném období se zatím všem výběrům daří,...Celý článek »
vydáno před 10 let 43 týdny
Hlinsko - Fanoušci v Hlinsku uvidí zajímavé nedělní fotbalové odpoledne. V rámci přípravy se zde střetnou Pardubice s Příbramí a to bude jistě...Celý článek »
vydáno před 11 let 36 týdnů
Chrudim - Další kolo má za sebou také Krajský přebor a I.A třída mužů. V obou soutěžích má Městský fotbalový klub své zastoupení a vybojoval zde...Celý článek »
vydáno před 11 let 49 týdnů
Chrudim - Po dvou prohrách přišlo konečně vítězství. Lídr ČFL hodně zkomplikoval situaci Písku, který statečně bojuje o záchranu. Prohra 1:0 mu ale...Celý článek »
vydáno před 11 let 49 týdnů
Chrudim – Pro poslední dvě kola muselo MFK Chrudim změnit působiště. Kvůli rekonstrukci trávníku U Vodojemu čeká nával fanoušků proti Písku Letní...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 den
Chrudim – Oslavy chrudimských fotbalistů po postupu do druhé ligy trvaly po dva večery, po návratu z Prahy se nejprve šli podívat na souboj „béčka“ s...Celý článek »
vydáno před 12 let 19 týdnů
Chrudim - Lidé pomalu očekávají příchod nového roku, ale i fotbalisté letos nově vzniklého klubu MFK Chrudim mají v poslední den opravdu napilno...Celý článek »