Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 3 týdny
Pardubice - Městská policie přijala prostřednictvím tísňové linky 156 stížnost na odstavené auto, které blokovalo průjezd ulicí.Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Pardubice - Energii na rozdávání měl čtyřletý hošík, který připravil dvěma majitelům aut a ve finále i svým rodičům velmi nepříjemné překvapení. „...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Hradec Králové/Pardubice - Trojice mužů stanula v těchto dnech před krajským soudem, aby se zpovídala z vyhrožování, vydírání, loupení, ale...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Pardubice/Hradec Králové - Teprve 16letého Radka Ž. z Pardubicka poslal královéhradecký krajský soud na pět let do vězení pro mladistvé. Vloni v...Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Pardubice - Pět minut před osmou hodinou večerní nezvládl šofér Nissana Sunny řízení a v plné rychlosti to napálil do zdi hospody v ...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Pardubice - V sobotu se na zimním stadionu odehraje další derby hokejistů Pardubic a Hradce Králové. Policie přepokládá možné komplikace a tak se na...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 den
Chrudim - Chrudimští Angels mají za sebou první domácí turnaj v této sezóně a nutno říci, že ho odehráli velmi povedeně. Soupeři na ně nestačili a...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Pardubice - Muže bez známek života objevili náhodní kolemjdoucí ve čtvrti Doubravice hned vedle cesty. Opodál leželo jízdní kolo. Policie zjistila,...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Hradec Králové/Přelouč/Pardubice - Do vězení na 11 let poslal krajský soud 37letého Petra Říhu z Pardubicka za to, že v loňském listopadu...Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Pardubice - Dopravní policii, provádějící ve středu mezi Hradcem Králové a Pardubicemi silniční kontrolu, zaujalo kolem 10. hodiny vozidlo značky BMW...Celý článek »