Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 5 dnů
Pardubice/Stéblová – Probíhající modernizace trati mezi stanicemi Pardubice-Rosice nad Labem a Stéblová si od 24. března vyžádá úplné zastavení...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Pardubice – 24. září byla slavnostně zahájena modernizace železničního uzlu, která zařadí Pardubice na úroveň velkých evropských měst....Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Pardubice – Dnes se u starého pardubického nádraží potkali ministr dopravy Karel Havlíček i generální ředitel Správy železnic Jiří Svoboda, aby...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Stéblová - V sobotu po 21. hodině vyráželi do uvedené obce na Pardubicku profesionální hasiči z Pardubic a další dobrovolné jednotky z...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Stéblová - Krátce po půlnoci dorazila na krajské operační a informační středisko pardubických hasičů zpráva o tom, že zde hoří skládka odpadu.Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Stéblová - K srnce, která skončila zhruba ve dvouapůlmetrové skruži v této obci na Pardubicku, vyjížděli v úterý 1. října v 11.25 hodin pardubičtí...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Stéblová - Pomoci srnce vyjeli v neděli čtyři minuty před 16. hodinou do této obce na Pardubicku pardubičtí hasiči, aby zachránili srnku na ledu...Celý článek »