Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – Dokončovaný sjezd ke sportovištím veřejnost většinou vítá doslova s nadšením. Po jeho dokončení nejen že se uleví obyvatelům ulic v okolí...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Chrudim – Jednou z probíhajících staveb, které obyvatele města nejvíce zajímají, je, krom přednádraží a obchvatu, též sjezd ke sportovištím do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Stavba sjezdu ke sportovištím úspěšně pokračuje. V Klobásově zmizely stromy a stavaři provádí skrývku zeminy. Pokud vše půjde podle plánu,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Stavba nového sjezdu ke sportovištím do Klobásova byla zahájena, budování skateparku na louce u Tesca pokračuje. K prvnímu červenci však...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – Zahájení stavby nového sjezdu ke sportovištím v Klobásově velká část veřejnosti uvítala. Radují se především obyvatelé domků z okolí „...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – První krok byl úspěšně učiněn. Městští úředníci a zástupci stavební firmy se sešli v Klobásově, aby prozkoumali budoucí staveniště sjezdu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Sjezd ke sportovištím, ke krytému kluzišti, bazénu a potenciálně i nové sportovní hale v Klobásově, měl osud nejistý. Místostarosta Aleš...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Bude? Nebude? Po určitém zaváhání před cílovou rovinkou, kdy vedení města nedokázalo bouchnout do stolu a prosadit si svou v zájmu občanů a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Jobovým zprávám podle všeho není konec. Poté, co vedení města neoficiálně oznámilo, že z uvažované rekonstrukce kašny v parčíku u hotelu...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – Místní politici své chlebodárce z řad občanů ve volebním roce skutečně nešetří. Poté, co lehce „nakousli“ možnou změnu v kauze nezakopaného...Celý článek »