Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Záchranná stanice a ekocentrum Pasíčka pro divoká zvířata v Boru u Skutče, kterou před 25 lety zřídil Český svaz ochránců přírody,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – V dnešní době už se garáže někdy pronajímají i k jiným účelům, než je parkování auta, třeba i k ubytování těm, kteří by jinak skončili bez...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrudim – Odchycené nutrie najdou svůj azyl v záchranné stanici Pasíčka. Případ chrudimských nutrií, které na sebe připoutaly velkou pozornost...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Mrtvá liška, opilec neschopný chůze a zázračně probuzená paměť autobusáka. S těmito událostmi se museli potýkat strážníci městské policie v...Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Bor u Skutče - Náměstek ministra a ředitel sekce ochrany přírody a krajiny Vladimír Dolejský a krajský radní pro životní prostředí, zemědělství a...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim - Březen slibuje svou pranostikou ne příliš přívětivé počasí, my už ale dobře víme, že tuto zimu nic není tak, jak by mělo být. Blíží se...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim/Pasička - Záchranná stanice Pasíčka se v chrudimské burze filantropie umístila se svým projektem Výběh pro čápy na prvním místě. Může se...Celý článek »
vydáno před 10 let 46 týdnů
Mám rád přírodu. Dokonalé fungování všech organismů ve vzájemné harmonii nepřestává člověka fascinovat ani po letech. Není to tak dávno, co jsem...Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Chrudim - Ve středu dopoledne volal strážníkům muž, že na autobusové zastávce v Topolské ulici nalezl opuštěné mládě sovy.   ...Celý článek »