Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 17 týdnů
Chrudim/Hlinsko - Pardubický kraj chce revitalizovat železniční trať mezi Chrudimí a Hlinskem. To bude na čtyřicetikilometrovém úseku obnášet...Celý článek »
vydáno před 11 let 19 týdnů
Hlinsko/Chrudim - Dopravní policie se obrací na svědky nehod, ke kterým došlo v uplynulých dnech ve zmiňovaných městech, aby se jim přihlásili. K...Celý článek »
vydáno před 12 let 22 týdny
Hlinsko - Na Zimním stadionu v Hlinsku se v neděli večer domácímu výběru postavili v odvetném zápase  chrudimští hokejisté. Naši byli favoritem...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 1 den
Chrudim – Zajímá vás, jak se žilo v Chrudimi v minulých staletích? Pak si určitě nenechte ujít zajímavou přednášku, která proběhne tento týden ve...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 6 dnů
Chrudim – Nápad s legalizací plochy na chrudimském skateparku pro graffiti se zatím moc dobře kvůli vandalům neosvědčil. Někteří to pojali jako...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 4 dny
Od té doby, co je na skateparku povoleno za určitých pravidel dle provozního řádu přesně řečeno „malování“, tak se tu rozmohl nešvar, se kterým...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 5 dnů
Chrudim – Je to už tři roky, co Chrudimské noviny pro širší publikum jako první objevily Noela Dosoudila, pro hudební fanoušky známého pod...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 4 dny
Chrudim – S projektováním rozšíření stávajícího skateparku u OC Tesco o dětskou zónu a zázemí pro rodiče i ostatní návštěvníky už se konečně...Celý článek »
vydáno před 52 týdny 12 hodin
Chrudim – Snad každý si vzpomene, jak se ve škole řešilo, kdo počmáral lavici. Stejně to po čase vypadá i na zdejším skateparku, kde si někteří...Celý článek »