Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudimsko/Chrudim – V souvislosti s epidemiologickou situací se tyto hromadné akce moc neorganizovaly: Do akce jarního uklízení odpadků...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Kauza, kterou Chrudimské noviny přiblížily v článku v minulém týdnu, zaujala velké množství čtenářů. Týká se absentujícího vodovodu v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – O tom, že ve městě stále někteří obyvatelé nemají přístup k nezávadné pitné vodě z vodovodu, ví málokdo. V 21. století by se přípojka k...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Řestoky/Rosice –⁠ Od osmé hodiny ranní byla druhý školní den uzavřena silnice č. 35516, která spojuje dvě obce na Chrudimsku: Řestoky a Rosice....Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Prakticky každá vodovodní síť má nějaké ztráty. Vinou bývá potrubí, které není z nejnovějších, a působí zde i další příčiny. Nejinak je...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Heřmanův Městec – Společnost Machi, s. r. o. z Rosic porušila zákon o odpadech a inspektoři České inspekce životního prostředí (ČIŽP)...Celý článek »
vydáno před 7 let 42 týdny
Chrudim - Co jiného se dá podniknout o víkendu, který následuje po prvním červnu? Otázka, jejíž odpověď je pro ty, kdo mají děti, nadmíru zřejmá....Celý článek »
vydáno před 8 let 6 dnů
Chrudim - Pomocná ruka, kterou se někteří mužové ve vedení města zdráhavě rozhodli nabídnout obyvatelům jedné z části Medlešic, získává konkrétní...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Pardubice/Rosice - Profesionální hasiči spolu s jednotkou dobrovolných hasičů ze Starého Hradiště vyráželi v pondělí ve 14 hodin k ...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Pardubice - Opravené potrubí překvapilo 68letého muže natolik, že případ oznámil rovnou na policii. Ta nyní zjišťuje, jak se věci skutečně mají. Celý článek »