Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Luže/Radim - V sobotu těsně po šesté hodině ranní vyráželi profesionální hasiči z Chrudimi a Vysokého Mýta, a také dobrovolní hasiči z Luže...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Luže - Bílé auto značky Ford s přívěsem naloženým kládami neuniklo pozornosti skutečských strážníků, když po 22. hodině projíždělo kolem nich. Poté,...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 6 dnů
Chrudim – Rozbité sklo u jedné z výloh ve Štěpánkově ulici asi nikdo moc nepovažoval za stopu po loupežném činu, a přesto to tak bylo. První úspěšný...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Pardubický kraj – Z ranče blízko Kunětické hory zmizeli dva mufloni. Co vypadalo na začátku jen jako útěk z obory, nakonec vyšetřuje policie opět...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 3 dny
Ve čtvrtek 25. května navštívil Václav Větvička arboretum Hamzovy léčebny Košumberk. Byl krásný slunečný den. Tentokrát se zahájení sezony arboreta...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 2 dny
Chrudimsko – Na poli v Liboměřicích přejel vlastní traktor muže. Celou nešťastnou událost už šetří policie. Transport zraněného zajistil IZS...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 6 dnů
Luže - Ve čtvrtek 25. května je v Hamzově parku připraven program s názvem Květy v květnu, je pro všechny obdivovatele rozkvetlého arboreta...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Pardubicko – Policisté na Pardubicku za včerejší den přijali několik oznámení týkajících se podvodů v internetovém prostředí. Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudimsko – Obávanému zloději, který kradl jízdní kola po celém okrese, bylo 26 let a vydělával si tímto způsobem na drogy. Než ho policie zadržela...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Strážníci řešili včera po setmění kuriózní případ. Netýkalo se to ale kupodivu svátku zesnulých, i když minimálně oznamovateli možná...Celý článek »