Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Jak včera probíhalo na posledním dolaďování před dokončením připravované expozice a kdy bude výstava slavnostně otevřena, jsme se zeptali...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Ministerstvo obrany ČR sice více než rok dopředu vystavilo objednávku na pohoštění na plánované sportovní soutěže a další akce, ...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 10 hodin
Chrudim – Voják, který zahynul při tragédii ve vojenském prostoru Libavá, měl vazby na Chrudim, a proto se jeho pohřeb konal právě zde. Na jeho...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 5 dnů
Chrudim – Vojenský újezd Hradiště je v tomto týdnu obsazen příslušníky 43. výsadkového pluku. Výcvikový prostor v Karlovarském kraji, kterému se mezi...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Kurátorka Martina Vítková pozvala do pardubického výstavního prostoru Art Space NOV pro někoho tajuplnou, ale hlavně talentovanou a mnohými...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Na den oslav osvobození Chrudimi přišlo uctít památku obětí druhé světové války do urnového háje k pomníku Přísaha několik desítek lidí....Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Výběrové řízení do aktivních záloh ke 43. výsadkovému pluku už se blíží. Zajímavostí je, že se přihlásil také zápasník MMA. Po výběrovém...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Symbolicky u vojenské části letiště je od června jako pocta pojmenovaná ulice po československém výsadkáři zahraniční armády vycvičeném ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Charitativní běh s dobrovolným příspěvkem na podporu rodin vojáků padlých ve službě odstartuje už tuto sobotu v 9 hodin ráno z Klášterních...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Zaječice/Přestavlky – Klubová výstava vítězů německého ovčáka se tentokrát uskuteční 20. a 21. srpna v obci Zaječice na místním fotbalovém...Celý článek »