Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Pardubice – Na divadlo se můžete složit podobně jako za dob národního obrození v dobrovolné sbírce. Machoňovu pasáž kromě nového Institutu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 den
Pardubice – Hodně věcí v životě je o štěstí i o tom, něco pro splnění svých snů podniknout. Možná víte o někom, koho láká hrát divadlo, poznat nové...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Prostor pod Machoňovou pasáží v Pardubicích se již brzy promění v nový Institut paměti národa! Východočeská pobočka Paměti národa díky...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim – Brzy tomu bude na den přesně padesát let. Pět desítek let od okamžiku, kdy vojska Varšavské smlouvy vstoupila do naší vlasti a začala...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 dnů
Dne 21. srpna 1968 dopoledne svítilo nádherně sluníčko, avšak na chrudimské obloze zlověstně burácela přistávající ruská (dříve sovětská) letadla....Celý článek »
vydáno před 10 let 15 týdnů
Pardubice - V Divadle Exil vystoupí 20. května v 19 hodin frontman jazz-punkových Eggnoise Ondřej Galuška. Přijíždí s  autorským...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Barikády rostou na Náměstí 9. května, hloučky Chrudimáků si šeptají  o tancích, mířících od Prahy i do Východních Čech. „Jsou to svině...Celý článek »
vydáno před 11 let 19 týdnů
Pardubice - Rozvojovému fondu Pardubice se po dvou týdnech od slavnostního otevření podařilo konečně sehnat veškerá potřebná povolení k tomu, aby se...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Dnes je to 44 let od okamžiku, kdy se v horní části Václavského náměstí, v místech, kde dnes z dlažby vystupuje stylizovaný...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Pardubice - V Divadle Exil, Havlíčkova 841, uvidíte momentky fotografa Radka Kalhouse, které zachytil v chrudimském hospicu Smíření....Celý článek »