Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Pardubice/Přestavlky – Po problémové dívce, která se tento rok vydala neznámo kam už potřetí, opět pátrá policie. Tentokrát chybí přesný popis jejího...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 2 dny
Chrudim – V pondělí se bude jednat na společné koaliční schůzce v souvislosti s uvažovaným odkupem Hotelu Bohemia o prodeji zámku v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Přestavlky – Tři jednotky dobrovolných hasičů a jednotka profesionálů z Chrudimi zkrotily v úterý ráno plameny a silný kouř šlehající vysoko nad...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 dny
Pardubický kraj/Chrudim – Od 13. ledna letošního roku pátrá policie po patnáctileté dívce, která je na útěku z chrudimského dětského domova a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Přestavlky – V rodinném domě začaly ve středu před šestou hodinou ranní šlehat plameny u domovního vstupu z rozvodnice. Na místo se ihned vydaly tři...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudimsko – Stinná stránka dlouho očekávané dostavby obchvatu už nabývá na rozměrech. Zatímco někomu znehodnotila jeho výstavba bydlení tak, že na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Pardubický kraj – S koncem školního roku se neblíží jenom kolony aut, na které už se policisté chystají, aby kontrolovali rychlost, ale hrozí také „...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Dětem ve výchovně léčebném oddělení (VLO) v Přestavlkách pomáhají kamioňáci a sbírku organizují i učitelky ze vzdáleného Jindřichova v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudimsko – Od 11. prosince policisté na Chrudimsku pátrají po pohřešované šestnáctileté dívce. Kromě ní je vyhlášeno pátrání od konce října i po...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Chrudim/Prachovice - Chrudimští policisté pátrají po pohřešované 15leté dívce z Prachovic. Obracejí se na širokou veřejnost se žádostí o pomoc....Celý článek »