Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudimsko – Před osmou hodinou ranní došlo mezi obcí Přibylov u Skutče a Podlažicemi k vážné dopravní nehodě, při které museli zraněnou ženu z...Celý článek »
vydáno před 2 roky 34 týdny
Chrudimsko – V obci Zaječice mají za ušima. Kde končí vesnice a není veřejné osvětlení, pořídili tubus s retroreflexními samolepkami a chodce...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Zaječice/Nasavrky - Před druhou hodinou odpoledne vyráželi chrudimští hasiči a zdravotníci k dopravní nehodě, k níž došlo na křižovatce v...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Podlažice - Do této obce u Chrasti vyrážela jednotka hasičů likvidovat následky dopravní nehody, která se tady stala v sobotu kolem 10. hodiny...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Přibylov/Podlažice - Chrudimská policie se obrací na svědky dopravní nehody, ke které došlo 10. dubna před polednem mezi zmiňovanými obcemi, aby se...Celý článek »
vydáno před 11 let 28 týdnů
Přibylov/Podlažice - V úterý po 14. hodině sem vyráželi hasiči z Chrudimi a ze Skutče k havarované Škodě Octavia. Její řidič se zatím...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Zaječice/Chrast - Ve středu odpoledne zde zezadu do sebe narazila dvě osobní auta. Jedním byla Škoda Felicia a druhým BMW. Řidič škodovky se na...Celý článek »
vydáno před 12 let 13 týdnů
Chrudim - Dnes po 19. hodině došlo ke kuriózní dopravní nehodě na výpadovce z Chrudimi u zdejšího letiště. Během seskoku zde přistál na komunikaci...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 1 den
Chrudim – Kuriózní dopravní nehodu na kruhovém objezdu na Masarykově náměstí v Chrudimi, která se odehrála v neděli brzy ráno, už prošetřila policie...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 hodina
Chrudimsko – Postrach všech nepozorných řidičů, kteří často nechávají svoji nohu položenou na plynu více, než je dovolená rychlost, už je nablízku....Celý článek »