Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim/Pardubice – Odnese nelegální billboardy dříve vítr, čert, nebo je sundají silničáři? Některým místním už nad tím zůstává rozum stát...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se prý pěkně zapotil kvůli převodu pozemků pod chrudimským dopravním terminálem. Nabytí...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Tuto sobotu můžete zažít tvorbu graffiti v Pardubicích na 22. Radical Family Jam 2020 a to v čase od 10:00 do 20:00. Následně...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Pardubice/Chrudim - Během posledního dne roku 2015 zaznamenali policisté v Pardubickém kraji výrazný pokles telefonátů na linku 158 ve srovnání...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Pardubice/Chrudim - Příliš dlouho se ze svého lupu neradoval zloděj, který se vloupal do kanceláří v krajském městě a také v Chrudimi. Peníze,...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 5 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 den
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 3 dny
Chrudim – Město Chrudim vlastními silami letos provádí na úřadě dlouho odkládaný personální audit, který měl odhalit nedostatky v pracovních...Celý článek »