Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim − Po té, co zastupitelstvo schválilo „ať to stojí, co to stojí“ astronomickou částku na slibovanou opravu kašny Brusel, protože si ji...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 2 dny
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 dny
Chrudim – Zatímco v zaostalých regionech se holubi trápí odchytem a končí v plynových boxech, například v Německu je povinností obce se o holuby...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 3 dny
Chrudim – V Chrudimi se zřejmě vracíme zpět do středověku. Není to nová muzejní expozice pod širým nebem, ale realita na chodníku před Regionálním...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 3 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011), který shodou okolností dohlíží jak na městskou policii, tak na odbor kultury, rád používá větu „stalo...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 3 dny
Chrudim – Méně zkušení předkladatelé návrhů do projektu participativního rozpočtu Tvořím Chrudim letos realizaci svých nápadů kvůli nedodání...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 3 dny
Chrudim – Představení letošního už čtvrtého ročníku Tvořím Chrudim působilo poněkud rozpačitě. Před zahájením dnešního hlasování byly totiž...Celý článek »
vydáno před 1 týden 23 hodiny
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »