Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrast - Čtyřiačtyřicetiletý muž se rozhodl, že navštíví svou matku. Návštěva se ve finále nevydařila. Pro svou opilost a agresivitu skončil nakonec...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Nasavrky - Policejní oddělení v Chrasti se aktuálně zabývá případem opilce, jenž se nechoval dle podmínek sjednaných s nájemcem bytu, v...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Chrast - V pondělí jsme informovali čtenáře o případu, kdy 53letý muž ohrožoval svou  přítelkyni a poté, co nadýchal přes tři promile...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Chrast - Zdejší policie se aktuálně zabývá případem, kdy namol opilý 53letý muž vyhrožoval ublížením na zdraví své přítelkyni. Případ se odehrál v...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Chrast - Zdejší policie přijala oznámení místní ženy o tom, že jí její bývalý přítel vyhrožuje zapálením domu a auta. Že byl dotyčný, 50letý muž,...Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Chrudim - Sdělení podezření, a to hned ze dvou přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, si byl na...Celý článek »
vydáno před 9 let 37 týdnů
Chrast - Policejní hlídka narazila v centru města, poblíž tamního kostela, na 64letého žíznivce, který si dopřával alkohol. Lahev, ze které...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Chrast/Smrček - Sdělení podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky si na chrastecké policejní oddělení přišel vyslechnout 39 muž z...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrast - Po 19. hodině vyrážela hlídka místního policejního oddělení  na mladého vandala, který přímo na zdejším náměstí ničil odpadkové koše....Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Pardubice - Policejní hlídka zastavila v úterý před  druhou hodinou ranní v ulici Arnošta z Pardubic Škodu Octavii, aby ji a jejího řidiče...Celý článek »