Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Řestoky – Na silnici ze Tří Bubnů do Řestok je po dlouhé době opět nebývalý provoz. Zkratka, před kterou ještě včera varovaly a znemožňovaly průjezd...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudimsko-Hlinecko – Zatímco modernizovaná silnice mezi Vršovem a Trhovou Kamenicí je již od října průjezdná, za necelý měsíc se budou moci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudimsko – ⁠Do 12. 8. trvá příjem nabídek na opravu úseku silnice ze Tří Bubnů k obci Řestoky. Veřejnou zakázku zadala 27. 7. 2020 Správa a údržba...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudimsko/Řestoky – Po více než roce od podání podnětu místních občanů i formou petice a také více než šest let po tragické dopravní nehodě oznámil...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudim – Kvůli dobudování obchvatu je uzavřena od minulého pondělí kvůli dopředu ohlašované rekonstrukci, silnice z Chrudimi na Medlešice. To ale...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Před 25 lety jsme tuto propojku mezi poli použili k cestě do Řestok. Důvodem byla obhlídka domečku, který se nám po důkladné renovaci stal pro...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Chrudim/Tři Bubny – Silnice ze Tří Bubnů do Řestok je podle řidičů, kteří si tudy zkracují cestu, příliš úzká. Z pohledu druhé strany se tato...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudimsko – Někdo zapomněl uklidit značky se zákazem vjezdu, nebo je silnice opravdu uzavřená? Jasno v tom dnes neměla ani policie, protože podle...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Není žádným tajemstvím, že nejen v době dopravních špiček si řidiči rádi krátí cestu po takzvaném „malém obchvatu“. Jedná se o silnici,...Celý článek »
vydáno před 2 dny 4 min
Chrudim - Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »