Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Akcí tohoto týdne se prozatím stalo odtažení jednoho autovraku. Starosta František Pilný (ANO 2011) si k tomu zavolal i kameramana. Ten tak...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Až někdy půjdete nad ránem setmělou ulicí, nelekejte se. Hlavně v letních měsících byste totiž mohli cestou potkat zvláštní trojici s hadicemi a s...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim – Zlatá stezka prošla nákladnou rekonstrukcí spolu s Klášterními zahradami převážně z peněz Evropské unie před jedenácti lety za  více...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrudim – Prostor za Pardubskou fortnou rozkvetl do krásy. Tiskový úsek o tom hned informoval a přidal i povedené fotografie jak ze zahradnického...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 dnů
Chrudim – Co uvidí turista, když přijede do Chrudimi? U rušné křižovatky na rohu Škroupovy ulice a Palackého třídy se po třech měsících od strojového...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Jde o kauzu starou osm let. V roce 2012 totiž parcela v Soukenické ulici, na níž před časem stával poměrně hezký domek, šířila do okolí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Sezona plevelů je v plném proudu a s ní opět nastupují technické služby se svou „chemickou“ jednotkou. Přes odpor části veřejnosti, členů...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim – Kdo by snad očekával, že se změnou vládnoucí koalice na radnici, dojde i na přehodnocení kritizovaného využívání chemie k likvidaci plevelů...Celý článek »