Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Kam až oko webkamery i vedení města dohlédne, v úseku, kde se napojuje Kollárova ulice na Širokou ulici, zeje už několikátý den...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Jedním z jedenácti bodů, které včera projednávala Rada města, byl návrh rozpočtu na rok 2022. Město si také vzalo 50 milionový úvěr na akci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) s místostarostou Alešem Nunvářem (Piráti) udělali malé rozpočtové okénko, aby seznámili občany s...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Některé mosty nejsou právě v nejlepší kondici. Vlastně se dá říci, že jen těžko ve městě vybrat nějaký, který by byl v perfektním stavu....Celý článek »
vydáno před 3 týdny 1 den
Chrudim – Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Chrudim – O neudržovaném mostku v Městském parku Chrudimské noviny čtenáře informovaly průběžně. Než se přistoupí k řešení, uběhne od našeho prvního...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 3 dny
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 1 týden 22 hodiny
Chrudim – Připadáte si někdy v Chrudimi jako v Kocourkově? Do města se úředníci nevydávají na vlastní pěst a spoléhají se především na hlášení...Celý článek »