Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) a místostarosta Aleš Nunvář (Piráti) odkryli karty. Žádný Dům přírody ani Rodinný park...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se prý pěkně zapotil kvůli převodu pozemků pod chrudimským dopravním terminálem. Nabytí...Celý článek »
vydáno před 7 let 29 týdnů
Chrudim - Světelný smog se snaží většina zodpovědných měst v České republice snižovat. Přesto se pravidelně objevují prosby o zvýšení počtu lamp...Celý článek »
vydáno před 11 let 16 týdnů
Chrudim - Zastupitelé schválili nová pravidla pro zadlužování města, podle kterých by se radnice neměla dostat do většího mínusu, než je...Celý článek »
vydáno před 12 let 19 týdnů
Chrudim - Nový loterijní zákon připraví ročně chrudimskou radnici o dva miliony korun. Tato částka by přitom pokryla veškeré příspěvky města na...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 5 dnů
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 4 dny
Chrudim – Město Chrudim bylo s žádostí o podporu podnikání osloveno hned dvěma subjekty. Nakonec se rozhodlo podpořit Pardubický podnikatelský...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 3 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 2 dny
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 2 dny
Pardubický kraj – Zastupitelstvo Pardubického kraje včera schválilo krajskou zákonodárnou iniciativu Pardubického kraje, která by změnila rozpočtové...Celý článek »