Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 13 týdnů
Pardubice - Nejstarší pavilon v areálu Pardubické nemocnice v tomto týdnu zmizí. O nadcházejícím víkendu začne hlavní část demoličních prací na...Celý článek »
vydáno před 3 dny 2 hodiny
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového mostu může začít. Nový most přes řeku Chrudimku...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 hodina
Chrudim – Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Masivní kácení stromů, co navazovaly na lesík na sídlišti U Stadionu, který vykáceli před šesti lety kvůli výjezdovému místu pro záchranky...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 6 dnů
Pardubice – Ukázalo se, že téma předání Chrudimské nemocnice nebylo zdaleka tím jediným, ani hlavním, co se stihlo rozebírat při slavnostním předání...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 4 dny
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 53 min
Pardubice – V Pardubické nemocnici bude omezena dostupná péče. Od půlnoci ze čtvrtka na pátek až do neděle 6:00 to platí pro příjem do...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 2 dny
Chrudim – Shodou okolností přesně na druhý den po tragické události na naučné stezce Chrastecka, kdy po pádu stromu zahynuli dva lidé, se na odboru...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 dnů
Pardubický kraj – Zastupitelé Pardubického kraje se v úterý společně vydali po jednání krajského zastupitelstva na obhlídku budoucího centrálního...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Do letošního jara ubylo milion ovocných stromů. V našem okolí zanikla třešňovka v Lukavici, Bítovanech, U Třech bubnů a ještě pár dalších. Kdysi...Celý článek »