Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 39 týdnů 3 dny
Chrudim – Chrudimský Spolek Hurá na výlet! má další ročník Senior festivalu úspěšně za sebou, už se chystá na další a zve i na zajímavé akce...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 2 dny
Chrudim – Chrudimská pobočka Unicorn má stále větší potenciál a získává stále lepší renomé. Nejenže úspěšně pracuje na řadě energetických...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Ve městě se v březnu po delším pilotním provozu oficiálně otevře první mezigenerační komunitní centrum „Hurá Music proStory“ s kulturními...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je největším akcionářem společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim. Rada města měla v pondělí vybrat zástupce města...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Po týdnech jednání je koaliční smlouva podepsaná a už zbývá jen vše potvrdit na pondělním ustavujícím zasedání zastupitelstva města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Hlavním tématem na včerejší Radě města Chrudim bylo hospodaření v městských lesích. Radní vzali včera na vědomí hospodaření za rok 2021 a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Statistika mluví jasně. Během pár let se přiblížíme situaci, kdy bude normální potkat na každém druhém kroku osobu v seniorském věku. Co ale některým...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Spolek Hurá na výlet spustil dnes v osm hodin ráno své historicky první internetové vysílání pro seniory, tedy roku 2021. Pořady provázejí...Celý článek »
vydáno před 3 roky 50 týdnů
Chrudim – Prodlužovaný nouzový stav, v němž se momentálně celá Česká republika nachází, mnohým konvenuje. Buduje totiž zdání, že vedení země ví, co...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Městské lesy nejsou v nejlepší kondici. Ve skutečnosti je toto tvrzení spíše eufemismus. Lesy Na Podhůře, v okolí rozhledy Bára, umírají...Celý článek »