Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 1 den
Chrudim – V roce 2022 byl v městské památkové zóně Chrudim vyhlášen jeden pozemek poblíž centra i s přilehlou budovou za kulturní památku. Málokoho...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – K dnešnímu dni skončila svůj provoz Restaurace Fortna Chrudim, kterou si pochvalovali hosté široko daleko kvůli jejímu servisu k hostům i...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Zlatá stezka prošla nákladnou rekonstrukcí spolu s Klášterními zahradami převážně z peněz Evropské unie před jedenácti lety za  více...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Dochází po několika letech na látání děr v rozpočtu dlouho avizovaným prodejem? Rada města v pondělí doporučila ke schválení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Letos v květnu tomu bylo už deset let, co se veřejnosti slavnostně zpřístupnily Klášterní zahrady a s nimi také turistický okruh „Zlatá...Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Chrudim – Léto je v plném proudu a s ním i vegetační období prakticky veškeré zeleně. Tu, která je na očích většině Chrudimáků, zvládá město...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Zlatou stezku, pěšinku lemující zvnějška Klášterní zahrady, považuje část Chrudimáků za oblíbenou zkratku. Zvláště v zimě však jde o...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - Oprava severní hradby byla dokončena a Zlatá stezka otevřena. Veřejnost tak může dál využívat oblíbenou zkratku do Lázeňské ulice. Jedním z...Celý článek »