Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Chrudim na tom sice není v porovnání s jinými obcemi nejhůře, ale i tak se například nepočítalo s umístěním více než šesti koček, což se z...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 4 dny
Chrudim – Dvě městské obchodní společnosti skončily minulý rok v mínusu – Sociální podnik města Chrudim a Technické služby Chrudim 2000, obojí v roce...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – V pondělí začala rekonstrukce na ZŠ Dr. Peška. Od nového školního roku tu bude nová jídelna, školní kuchyně, sklady i sociální zařízení...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – O tom, že si město založilo svůj „sociální podnik“, v jehož rámci chtělo zaměstnávat ty, kdo obtížně hledají práci, Chrudimské noviny již...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Černé skládky na území města vznikaly, vznikají a podle všeho vznikat i budou. Přestože je Chrudimákům k dispozici sběrný dvůr a bezpočet...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Chrudim - Město chce pořádat kurzy pro nezaměstnané, především pak pro ty, kteří ještě nikdy nepracovali nebo shání práci jen velmi obtížně. Během...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 den
Chrudim – V úterý krátce po šesté hodině ráno volala na tísňovou linku 156 strážníkům pracovnice školní jídelny Zemědělské školy, že v objektu mají...Celý článek »