Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 1 den
Chrudim – Prakticky každá vodovodní síť má nějaké ztráty. Vinou bývá potrubí, které není z nejnovějších, a působí zde i další příčiny. Nejinak je...Celý článek »
vydáno před 9 let 38 týdnů
Chrudim - Po prodloužení uzavírky části Škroupovy ulice z důvodu pokládání nového povrchu silnice dochází u další uzavřené komunikace k ...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim/Vestec - Stavba obchvatu města pokračuje zdárně kupředu a podle všeho se zdá, že její první část skončí tak, jak bylo naplánováno. Příští...Celý článek »
vydáno před 10 let 34 týdny
Chrudim - Stavební práce na nově vznikajícím obchvatu utěšeně pokračují. A přestože většina Chrudimáků stavbu samozřejmě vítá, někteří obyvatelé...Celý článek »
vydáno před 10 let 48 týdnů
Chrudim/Vestec - Stavba silničního obchvatu města změní příjezd do Chrudimi ve směru od místní části Vestec. Tuto komunikaci přitom znají...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 2 hodiny
Chrudim – Před zpevněnými cestami, pod kterými by se mohl skrýt recyklát ze stavební suti, dají zřejmě přednost měkkým cestám a plán starosty...Celý článek »
vydáno před 1 týden 20 hodin
Chrudim – Jak je to ve skutečnosti s nehodovostí v nově měřeném úseku v chrudimské městské části Markovice, mohlo v Markovicích za posledních deset...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 6 dnů
Chrudim – Nájemní smlouvu na radary a software měřící rychlost v Markovicích podepsalo město Chrudim v hodnotě více než dvou milionů korun (2 032 800...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 5 dnů
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 5 dnů
Chrudimsko – Postrach všech nepozorných řidičů, kteří často nechávají svoji nohu položenou na plynu více, než je dovolená rychlost, už je nablízku....Celý článek »