Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 39 týdnů 1 den
Svratouch – V sobotu 22. července se ve Svratouchu setkají příznivci historických vozidel, traktorů a motocyklů. Je připraven již osmý ročník této...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Zima, zataženo a déšť. Tento způsob léta není už nešťastným, ale stává se pomalu tragickým. Kdo by si kdy pomyslel, že uprostřed července...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Seč/Svratouch - Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) zaznamenal v úterý 19. ledna zhruba v 19.35 hodin prostřednictvím svých webových kamer nad...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Svratouch - V sobotu krátce před 17. hodinou došlo v uvedené obci na Hlinecku k tragické dopravní nehodě. „Osobní vozidlo z dosud...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Chrudim/Hlinsko/Luže - Policii se podařilo o uplynulém víkendu pochytat celkem sedm opilců, kteří se neobávali usednout za volant svých aut. V ...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Chrudim/Pardubice - Hasiči Pardubického kraje vyjížděli v říjnu k  celkem 373 událostem (Pardubice 89, Chrudim 83, Svitavy 74, Ústí nad...Celý článek »
vydáno před 11 let 28 týdnů
Svratouch - Dnes deset minut před jednou hodinou ranní sem vyráželo šest hasičských jednotek k požáru kravína. V objektu o rozměrech přibližně...Celý článek »