Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 11 týdnů
Chrudim - Výsledek páteční kontroly místních restaurací, při které strážníci uložili tucet pokut za porušení zákazu podávání alkoholu osobám mladším...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Chrudim - V pátek večer se strážníci opět zaměřili na kontrolu místních restaurací, zejména zdali v nich je dodržován zákaz podávání...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Chrudim - V sobotu večer se strážníci pustili do opakované kontroly chrudimských restaurací s cílem odhalit prodej alkoholu mladistvým....Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Chrudim - V pátek večer se strážníci opět zaměřili na kontrolu chrudimských restaurací. Cílem bylo odhalit prodej alkoholu mladistvým....Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Chrudim - V pátek se strážníci zaměřili na kontrolu chrudimských restaurací, zda tam nedochází k prodeji alkoholu mladistvým. Ve dvou z...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 2 hodiny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – Jedná se o jeden z místních evergreenů. Patří do stejné skupiny, jako opravy městských domů, rekonstrukce sportovní haly a neustále...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Participativní rozpočet je novinka, kterou přinesli na radnici místní Piráti. V rámci tohoto projektu mohou lidé navrhovat nápady, které by...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – Z návrhů, jak oživit centrum města, které se objevily v diskusi pod článkem Chrudimských novin, městský zastupitel Daniel Lebduška (Piráti...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Kašna v parčíku u hotelu Centrál je ostudou města. To ví každý, kdo projde tímto obecně příliš neopečovávaným parkem. Na zemi se válejí...Celý článek »