Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 2 dny
Chrudim – Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 2 dny
Chrudim – Nepříjemný souběh dvou uzavírek čeká město Chrudim postupně už příští týden. Místostarosta zodpovědný za dopravu, Zdeněk Kolář (ANO 2011),...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 2 dny
Chrudim – Ředitelství silnic a dálnic konečně po mnoha dlouhých měsících oznámilo na konci srpna vybraného dodavatele stavby nového mostu přes...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Se stavbou druhé části obchvatu těsně souvisí i úpravy několika místních komunikací. Původně měl po jeho dokončení vzniknout i diskutovaný...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 4 dny
Chrudim – V jižní části městského okruhu u OC Tesco byly právě dnes za účasti starosty Františka Pilného (ANO 2011) a vedoucího oddělení komunikace...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 5 dnů
Chrudim – Po lamentacích mnoha občanů se město Chrudim rozhodlo zajistit, aby městská autobusová doprava jezdila po celou dobu uzavírky a stavby...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 5 dnů
Chrudim – Kvůli bourání a stavbě nového mostu by se mohla přesunout většina dálkové a mezistátní dopravy včetně nadrozměrných nákladů do...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 1 den
Chrudim – Díky příznivému počasí a píli pracovního týmu, kterému byla nápomocná historická tatrovka, se podařilo, že uzavírka mostu u obchodního...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 4 dny
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »