Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 týdnů 3 dny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Až prý nastane ten pravý čas, Masarykovo náměstí se promění v oázu klidu a dostojí svému názvu. Vždyť budoucí revitalizaci současné úpravy...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Kuriózní dopravní nehodu na kruhovém objezdu na Masarykově náměstí v Chrudimi, která se odehrála v neděli brzy ráno, už prošetřila policie...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce plynovodu pod kruhovou křižovatkou Na Bídě se posunula do další fáze. Pro řidiče to znamená příjemnou, byť jen několik dní...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – V pátek vyjeli strážnicí uprostřed noci po stopě drzé posádce auta. Pokud skupinu lidí podle záznamů z městských kamer vypátrají, čeká ji...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Co nevidět to započne. A ukáže se, krom uzavřeného Masarykova náměstí, také již tradiční úřednická zvůle a arogance. Proč totiž brát ohled...Celý článek »
vydáno před 2 roky 34 týdny
Chrudim – Veřejný prostor na Masarykově náměstí i na kruhovém objezdu na Bídě dostává po roce opět zabrat. Uzavírka tu platí od 24. července do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – V termínu od 21. 6. do 8. 10. provede firma Skanska, a. s., rekonstrukci komunikace I/37H (dříve silnice I/37) v úseku od okružní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Určitě už se vám to taky stalo, v dobré víře jste někomu kývli, že pohlídáte parkovací místo. Souboj dvou žen o místo k zaparkování u...Celý článek »