Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 dny 20 hodin
Chrudim – Před zpevněnými cestami, pod kterými by se mohl skrýt recyklát ze stavební suti, dají zřejmě přednost měkkým cestám a plán starosty...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 3 dny
Chrudim – Když přijeli hasiči na Podhůru, zjistili, že se tam nad rybníkem po oslavách nového roku v chatové oblasti nemůže vymotat z větví...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 2 dny
Chrudim/Topol – Nejnovější návrh komise životního prostředí se bude realizovat napřesrok, ale starosta František Pilný (ANO 2011) už teď ví, jak by...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 2 dny
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 1 den
Pardubický kraj – Kolik míst je v celém Pardubickém kraji v krytech civilní ochrany? Navštívit můžete v Pardubicích zrovna příští týden jeden z...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 1 den
Chrudim – Zatímco u realizace cyklostezky Chrudim–Vlčnov se zaspalo a povede tu bohužel jenom chodník, u cyklostezky na Podhůru to zatím vypadá stále...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) a místostarosta Aleš Nunvář (Piráti) odkryli karty. Žádný Dům přírody ani Rodinný park...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Kvůli pirátům silnic přibyly po mnohaletých urgencích občanů na Podhůru nové značky. Co Odbor dopravy Městského úřadu Chrudim podnikl ke...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim – Zadávací řízení na nové volnočasové atrakce v Rodinném parku Podhůra u rozhledny Bára už je v plném proudu. Příjem nabídek probíhá do 24....Celý článek »
vydáno před 2 roky 34 týdny
Chrudim – Ničivé tornádo ovlivnilo i realizaci úspěšného projektu letošní Burzy filantropie, který podpořilo i město Chrudim a zapojila se do něj i...Celý článek »