Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Na pondělním jednání zastupitelstva města Chrudim se budou probírat změny, které se týkají územního plánu a dotknou se každého stavebníka...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Na jednání zastupitelstva se opět mluvilo o vizuálním stylu. O dvou různých věcech, heraldice a marketingu, které, jak se ukázalo, jdou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Samotní iniciátoři středeční online schůzky k navrhovaným změnám shodně uvedli, že se jedná pouze o prvotní nástřel a vše je stále otevřené...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – Kontrolovat, jak svou práci odvádějí politici sedící v nejužším vedení města, není snadné. GPS implantované pod kůži zkrátka nemají a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – V pondělí 25. května 2020 byl pokořen nový rekord. Jednání městského zastupitelstva trvalo všehovšudy – tedy i s přestávkami – více než...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – V pondělí 9. prosince nejlépe udělal ten, kdo v případě zájmu o jednání městských zastupitelů naladil raději kanál přímého přenosu na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Chrudim - Vodovody a kanalizace a.s. Chrudim jsou společností, jejíž hlavní činnost spočívá ve správě, obnově a rozvoji vodárenské infrastruktury na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim - Pracovní nasazení jednotlivých členů vedení města si od počátku května mohou zkontrolovat všichni občané na webu města chrudim.eu. Ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Po týdnech jednání je koaliční smlouva podepsaná a už zbývá jen vše potvrdit na pondělním ustavujícím zasedání zastupitelstva města Chrudim...Celý článek »