Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Jak jsme už před nedávnem informovali, při pohledu na stav některých chodníků v Chrudimi přestává veškerá legrace. Shodou okolností, po...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 hodiny
Chrudim – Připadáte si někdy v Chrudimi jako v Kocourkově? Do města se úředníci nevydávají na vlastní pěst a spoléhají se především na hlášení...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 2 hodiny
Chrudim – Na opravě v Novoměstské ulici se pilně pracuje už od brzkých ranních hodin. Na katastrofální stav chodníku přímo v centru města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Radní vyhodnotili hned tři veřejné zakázky, do kterých se přihlásilo ve dvou případech osm firem a v jednom případě dokonce dvanáct....Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Volební místnosti po celé České republice se právě uzavřely. V Chrudimi se hlasovalo ve 29 volebních okrscích. Eva Doležalová, která je...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Zatímco vedení města má plné ruce práce s výběrem nového ředitele a zároveň i jednatele Technických služeb Chrudim, chodníky se mezitím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Po dvou hodinách od uzavření volebních místností je v Chrudimi sečtena skoro čtvrtina všech odevzdaných volebních lístků, tedy 7 z 29...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Lokalita upomínající na zašlé přátelství mezi Chrudimí a ukrajinským městem Borzna se poslední dobou dostává na hlavní místo v počtu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – Náměstí v pondělí zelo po většinu času prázdnotou. Na místě bylo připraveno jen pár desítek stoupenců Hnutí ANO 2011, starosta František...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Ivan Bartoš (Piráti), který se dlouhodobě prezentuje jako budoucí kandidát na premiéra, se ve čtvrtek ukázal s partou svých kolegů,...Celý článek »