Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 5 dnů
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »
vydáno před 6 let 50 týdnů
Chrudim - Podruhé v letošním roce zamíří TECHNOhrátky Pardubického kraje mezi budoucí zemědělce – a vůbec poprvé i za živými zvířaty. Hostitelem...Celý článek »
vydáno před 1 týden 23 hodiny
Chrudim – Před zpevněnými cestami, pod kterými by se mohl skrýt recyklát ze stavební suti, dají zřejmě přednost měkkým cestám a plán starosty...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – Zajímá vás, jak se žilo v Chrudimi v minulých staletích? Pak si určitě nenechte ujít zajímavou přednášku, která proběhne tento týden ve...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 4 dny
Chrudim – Velkou sobotní akcí na pozemku Školního statku Střední zemědělské školy a Vyšší odborné školy Chrudim ve Vestci je národní soutěž...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 5 dnů
Pardubicko/Chrudimsko – Úsek dálnice D35 vedoucí po 14,7 kilometrů dlouhé trase z Časů do Ostrova odvádí tranzitní dopravu ze silnice I. třídy na...Celý článek »
vydáno před 52 týdny 19 hodin
Chrudim – Představte si, že jste nic neprovedli a najednou vás začne pronásledovat několik policejních hlídek a ještě po vás začnou střílet. Tak...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
PARDUBICE – TECHNOhrátky a také jejich sesterský projekt ZDRAVOhrátky letos předčasně končí svůj program! Úspěšnou seznamku s technickými a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim/Nasavrky – Možná přijdou i o řidičák. V posledních zářijových týdnech je to jedna policejní akce za druhou. Policie měří a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Stalo se již tradicí, že se v září a říjnu koná festival Týdny pro duševní zdraví. Ten nabízí spoustu...Celý článek »