Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Třemošnice/Podhrádí – Vzdušnou čarou 15 kilometrů jihozápadně od města Chrudim se nachází zřícenina hradu Lichnice (Lichtenburk). V...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Třemošnice – Průmyslová zóna se změní na pozemky pro výstavbu rodinných domů? Občanská iniciativa části zastupitelů Třemošnice dokázala prosadit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Celá země se probírá z covidového oparu, snad za to může očkování, snad, a to spíše, celková promořenost společnosti. Kultura, sport a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Třemošnice – Jiná stavba, stejný scénář. Zatímco se v Markovicích řešila kompostárna, v Třemošnici lidé z nové zástavby protestují proti stavbě...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – Pátek slibuje po dlouhé době letní počasí, další dny však prý pořádný teplotní sešup. Nabízí se hláška z Rozmarného léta a letos by věru...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Chrudim – Začíná srpen, poslední měsíc prázdnin a letních radovánek. Víkend, po keltském fesťáku, jenž se před týdnem dostal na svůj vrchol, slibuje...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Tipy minulý týden absentovaly, protože jejich autor doháněl spánkový deficit. Nevznikl proto, že by snad nadmíru požil. Vznikl proto, že se...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – Komu se již přejedli předvolební pečení holoubci, jistě rád využije několika tipů, jak strávit víkend mimo všechen politický cirkus. Sobota...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Vedra nám prý skončila, těšit se můžeme na příjemné teploty kolem dvacítky a také sem tam nějaký ten deštík. Po letním půstu, kdy vysušená...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Železné hory - Česká pošta představuje vydání příležitostné poštovní známky Železné hory – CHKO. Známka vychází 12. října, její nominální hodnota je...Celý článek »