Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 15 týdnů 1 den
Chrudimsko – Chcete začít nový rok 2024 dobrým skutkem? Oblastní Charita Chrudim stále ještě hledá koledníky, kteří by se zapojili do Tříkrálové...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Básník Jiří Rybišár, pocházející z Proseče a tvořící nejvíce v Chrudimi a na Hořelči, napsal na jaře 2022 během 14 dnů jako reakci na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP09) jako poslední z krajů České republiky zavítal ve čtvrtek na skok do Pardubického kraje, kde...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Oblastní charita Chrudim otevřela nové prostory pro Občanskou poradnu, Domácí zdravotní péči a pro Domácí hospicovou péči. Rozšířila tak...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudimsko – Závisláci na pervitinu a konopí mají zase o jednoho dealera méně. Na dopadení tohoto dealera ale sbírala policie důkazy osm let. Osm let...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – O tom, že se město může pochlubit špičkovým zařízením, které se stará o nevyléčitelně nemocné, ví nejspíše každý. Každý také asi ví, jak...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Ke kauze Štěpánkova domu ve Štěpánkově ulici, který byl necitlivě přestavěn majiteli, se vyjádřili odborníci ze všech zainteresovaných...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Praha/Východní Čechy/Chrudim – Jejich tanečně cvičební sestavy posilují tělo i mysl každého, kdo se chce bavit a zároveň udělat něco pro své zdraví....Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Chrudim – Štěpánkův dům ve Štěpánkově ulici už nic nezachrání. Jeho historická podoba vzala za své. Majitel domu a budoucí provozovatel hospicu ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Praha/Chrudim – Nebývalý zájem turistů z celého světa zaplavil pražskou Malou stranu. V Nerudově a v Mostecké ulici proudí davy...Celý článek »