Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudimsko/Rabštejn – Hrad Rabštejnek, protože zříceninou už se po probíhající obnově až tak úplně nazvat nedá, už je připraven na zimu. Na obnově...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Rabštejnská Lhota - O prodeji zanedbané zříceniny ležící nedaleko Rabštejnské Lhoty informovaly Chrudimské noviny už v loňském roce. Rebštejnek...Celý článek »
vydáno před 10 let 15 týdnů
Sobětuchy/Rabštejnská Lhota - Dopravní policie vyšetřuje okolnosti dopravní nehody, ke které došlo mezi uvedenými obcemi kolem třetí hodiny ranní na...Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Sobětuchy/Rabštejnská Lhota - Odpoledne na silnici mezi zmiňovanými obcemi do sebe napálila dvě osobní auta. Na místo vyráželi hasiči, zdravotníci i...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Rabštejnská Lhota/Sobětuchy - Ve středu po 13. hodině byl strážníkům nahlášen výskyt dvou zatoulaných jezevčíků, kteří si to štrádovali po tamní...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Sobětuchy/Rabštejnská Lhota - V neděli před 14. hodinou vyráželi hasiči k dopravní nehodě, ke které došlo na jedné z obávaných...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Sobětuchy/Rabštejsnká Lhota - V sobotu o půl desáté dopoledne vyjížděli mezi tyto obce chrudimští hasiči k nahlášené dopravní nehodě. Došlo...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 1 den
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 3 dny
Chrudim – Město Chrudim postupně opravuje sochy světců. Někde se využije zlato, jinde postačila mosaz. Aktuálně v Chrudimi pardubičtí památkáři...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 3 dny
Chrudim – Letos pro město Chrudim pokračuje v opravě dalších tří soch svatých na parapetu mostu v Široké ulici restaurátorská firma Zdeňka...Celý článek »