Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim – Podzim barví listy stromů, dny se zkracují a přesto stále cítíme hřejivé paprsky letního slunce. Víkendové dva dny volna jsou před námi a s...Celý článek »
vydáno před 5 let 37 týdnů
Nasavrky - Město z mladší doby železné, keltský archeopark, zapojí v sobotu 11. a v neděli 12. srpna návštěvníky do oprav výmazů na...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 den
Nasavrky – Skanzen Země Keltů pořádá v sobotu 24. února od 6 hodin orientační závod s historickým podtextem a příběhem naladěným do mytického a...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 16 hodin
Nasavrky – V sobotu 21. října se od 12 hodin koná tradiční „Kaštanobraní“spojené s jarmarkem, kde si můžete koupit různé pochutiny či...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 15 hodin
Nasavrky – Léto definitivně končí, protože právě přichází podzimní rovnodennost. Je to okamžik, kdy Slunce vstupuje do znamení Vah a začíná...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Nasavrky – Město Nasavrky a organizační agentura JR RUNNING SPORT se svými partnery si Vás dovolují pozvat na mezinárodní koncert ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Již druhý koncert Nasavrckého hudebního léta se uskutečnil v zámeckých výstavních prostorech. Tentokrát vystoupila Veronika Rauchfussová....Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Smutný výlov čekal při nedělním výjezdu, ve spolupráci s městskou policií, na profesionální i dobrovolné hasiče. V parku vedle finančního...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Nasavrky – V sobotu 30. října můžete oslavou keltského svátku zvaného Samhain zakončit sezónu v nedalekém archeoskanzenu. Pro malé i velké...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Nasavrky - Slavnost jedlých kaštanů a podzimní jarmark regionálních výrobků se koná v sobotu 23. října od 13 hodin v přírodním areálu parku...Celý článek »