Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 43 týdny 6 dnů
Chrudim – Když vedle zavedeného baru Stromovka před měsícem začaly stavební práce na budoucí knihovně v Topolské ulici, zmizela z dohledu...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim – Najít v dnešní době spolehlivého zaměstnance, je téměř nadlidský výkon. Dvakrát to platí v pohostinství, kde není příliš velkou výjimkou,...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Pardubice - Strážníci přijali prostřednictvím tísňové linky stížnost barmana, který uvedl, že ho měl napadnout jeden z přítomných hostů. „...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 týdnů
Pardubice - Krátce po čtvrté hodině ranní došlo k napadení obsluhy v jednom z místních barů. Napadený byl převezen záchrannou službou...Celý článek »
vydáno před 10 let 38 týdnů
Pardubice - Během uplynulého víkendu skončila policejní hlídka potulování se mladistvé dívky, která si už nějakou dobu užívala svobody na útěku z...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim - V úterý před 16. hodinou volala strážníkům obsluha restaurace Kateřina, že jim tam u baru už přibližně dvě hodiny spí opilý a pomočený...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Po třetí hodině odpolední se v Gorkého ulici nevyhnul policejní kontrole 37letý cizinec za volantem Opelu Astra. Hlídce dohlížející...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Hradec Králové/Přelouč/Pardubice - Do vězení na 11 let poslal krajský soud 37letého Petra Říhu z Pardubicka za to, že v loňském listopadu...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Chrudim - Zaměstnanec Bowling baru Stromovka v Družstevní ulici volal strážníkům v úterý dvě minuty před půlnocí s tím, že má problémy se svým...Celý článek »
vydáno před 11 let 30 týdnů
Chrudim - Před půlnocí oznámil strážníkům jistý muž, že byl napaden servírkou místního baru ve Štěpánkově ulici. Měla mu údajně strhnout stříbrný...Celý článek »