Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Chrudim – Dobám, kdy během covidu fungovaly vánoční trhy jen mimo zraky online kamer, už odzvonilo a po letech se na přání veřejnosti vrací...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 6 dnů
Chrudim – V době, kdy ostatní restaurace zavírají nebo omezují provoz a ztenčují svoji nabídku, protože už jim to nevynáší a po covidových letech už...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 3 hodiny
Praha/Chrudim – O symbolický Pohár Českého svazu taekwo-do ITF se utkalo v Praze 21. října mnoho talentovaných taekwondistů. O zlato ve finále...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 22 hodiny
Chrudim – Zatímco jiní si ještě užívají letních prázdnin bez myšlenky na učení, žák chrudimského gymnázia Štěpán Varhaník odletěl minulý týden...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 50 min
Chrudimsko – Policie řeší oznámení ze strany Státního ústavu pro kontrolu léčiv (SÚKL). Frekvenkční mikrobiolog se v minulosti netajil svým příklonem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Pardubický kraj – Krajská hygienická stanice vydala doporučení, v kterých případech by měli občané opět používat i přes letní počasí respirátory. Na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Nejdůležitějším momentem pondělního jednání zastupitelstva byla podle vyjádření starosty Františka Pilného (ANO 2011) otázka zastupitele...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Z původně legitimního boje s novou, neznámou a mnoha lidem smrtelně nebezpečnou chorobou se v posledních měsících stává nástroj zásadního...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – V současnosti probíhá na Krajském úřadě Pardubického kraje zjišťovací řízení v rámci posuzování vlivů na životní prostředí (EIA) k...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – V tomto roce byl zahájen svoz bioodpadu z většiny města Chrudim a v příštím roce se rozšíří na celé město. Dodrží současná koalice to...Celý článek »