Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Hřbitovy na území města obecně nejsou v nejlepším stavu. Od doby, kdy Chrudimské noviny ve fotkách představily mnohdy zanedbaná zákoutí...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 14 hodin
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 17 hodin
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – V místech, kde dříve stával Modestinův dům opředený strašidelnými okolnostmi, bude nově veselo. Rada města Chrudim totiž v pondělí právě...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Pardubický kraj – Policie vydala naléhavé upozornění, aby si lidé prověřovali podvodné telefonáty z banky pod záminkou bezpečného uložení peněz do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – V minulém roce městská policie řešila krádeže na hřbitově ve Škroupově ulici. V obou případech se krádeží dopustila žena z ...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Zatímco v prvním případě se kolem poledne ještě řešila na Školním náměstí obyčejná dopravní nehoda, za pár hodin už se zásah týkal něčeho...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Současné vedení města Chrudim nechává nepopulární krok, který bude muset přijít, zatím být, dodržuje koaliční smlouvu a nezvyšuje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – Když se na pondělním jednání zastupitelstva probíraly body týkající se na jedné straně směny nemovitostí v Sobětuchách za pozemky v...Celý článek »