Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 den
 Hlinsko/Pardubice - Služební psovodi zaznamenali úspěch. Podařilo se jim vystopovat a zadržet zloděje.Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Pardubice/Přelouč - Zdejší policejní detektivové dopadli a zatkli čtyřčlennou skupinu překupníků marihuany. Jejich „výpěstky“ byly určeny na polský...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Pradubice/Staré Čívice - Před 22. hodinou si hlídka krajské dopravní policie nemohla nepovšimnout Audi A4, která vysokou rychlostí prosvištěla kolem...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Týn nad Vltavou - Jmenuji se Zdeněk Majzlík, je mi 66 let a podle zákonů České republiky a Evropské unie jsem drogový dealer, kterému neustále hrozí...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Pardubice - V pondělí odpoledne prováděli pardubičtí policisté z Oddělení hlídkové služby obhlídku areálu na Hůrkách v Pardubicích. Při této...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 3 dny
Chrudim – Minulou středu pomohl se zadržením podezřelého pachatele v průmyslové zóně speciálně vycvičený pes. Policie dostala oznámení o vloupání ve...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 6 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 12 hodin
Chrudimsko/Kočí – Do hledáčku policie z pohotovostního a eskortního oddělení, která projížděla obcí Kočí, se dostal v pondělí odpoledne 21. srpna...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudimsko – Polonahého dealera drog překvapila zásahovka přímo v posteli. Nejméně sedm let si sedmatřicetiletý muž vydělával pěstováním a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »