Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 týdnů 1 den
Chrudim – Uzavírka mostu u OC Tesco už se blíží a s ní od pondělí i hromadná doprava v Chrudimi zadarmo. Protože však město Chrudim tuto úlevu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Výběrové řízení na dopravce MAD Chrudim už jednou zrušili. Právníky ale nevymění. Tlačí je čas a dosavadní právníci byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Krásy ulic Chrudimě si můžete nově vychutnávat ze sedadel midibusu s dieselovým motorem Škoda D‘City 9 LE. Stačí sednout na linku číslo 1...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 3 dny
Chrudim – V chrudimských autobusech cestující konečně přestanou řešit problémy při přestupech s dokupováním dalších jízdenek navíc. Městská...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 4 dny
Chrudim – Psal se rok 2020 a chrudimská dopravní komise už měla na rozdíl od Správy železnic jasno, jak zatočit s přeplněnými autobusy, co jezdily z...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 1 den
Chrudim – Když o to bude zájem, mohly by od roku 2025 jezdit elektrobusy prostřednictvím chrudimské městské autobusové dopravy (MAD) i do okolních...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudimsko – Řidič vystoupil z autobusu a odešel. Scéna jako z Obecné školy, kde učitelka zasažena inkoustem odchází do polí. Společnost Arriva...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Heřmanův Městec – Na křižovatce tří ulic se v úterý málem vyboural autobus jedoucí z Klešic. Vlivem prudkého zabrzdění se v něm zranily dvě cestující...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Pardubický kraj/Bojanov – Přestože se Ředitelství silnic a dálnic pochlubilo, kolik tun soli během posledních 24 hodin vysypalo na dálnice a silnice...Celý článek »