Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudimsko/Řestoky – Po více než roce od podání podnětu místních občanů i formou petice a také více než šest let po tragické dopravní nehodě oznámil...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Lůžkové oddělení interny včetně jednotky intenzivní péče se uzavřelo od července. Petice za „Opětovné zajištění provozu Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Říká se, že tonoucí se stébla chytá. Po té, co vyplynulo na povrch s vyjádřením zdravotníků, že chod chrudimské nemocnice je skutečně v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Kdysi se tu skupinka iniciativních občanů pokoušela prosadit discgolf, aby se park oživil a stal se přívětivým místem pro...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Druhé největší město Pardubického kraje má na svém štítě celou řadu bizarností. Ať už jde o nový vizuální styl města, který vyhodil...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Bude to „o prsa“, ale nakonec silničáři stihnou otevřít obchvat Chrudimě, respektive nedalekých Slatiňan v termínu. Původně sice naříkali,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Slatiňany/Orel - O tom, jak ničí stavba obchvatu nervy mnoha obyvatel, jsme vás už před nedávnem informovali. Potvrzuje to i případ, kdy někdo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudimsko – Stinná stránka dlouho očekávané dostavby obchvatu už nabývá na rozměrech. Zatímco někomu znehodnotila jeho výstavba bydlení tak, že na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Rada města včera schválila souhlasnou odpověď na petici proti variantě obchvatu číslo 1 a starosta František Pilný (ANO 2011) prý bude...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Na veřejném projednání navržených variant severozápadního obchvatu, který by zároveň navazoval na obchvat Bylan, se jasně ukázalo, které...Celý článek »