Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Označování popelnic QR kódy způsobuje u některých chrudimských spoluobčanů oprávněné rozpaky a pochybnosti, zda to pro ně vůbec bude...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Starosta si od tohoto kroku slibuje zkvalitnění služeb a práce na úřadě pro všechny občany a vylíčil, proč se tam doteď pracovalo s velkými...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Seč - V dostatečném předstihu před „pomlázkovým“ pondělkem se to v médiích hemžilo informacemi o tom, jak policisté budou v tento den...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Pardubice - Téměř hodinu po půlnoci zaregistrovala hlídka strážníků osobní auto, kterak si to zkracuje na silnici přes dvě plné čáry. Auto...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Pardubice - Při řešení dopravního přestupku, jehož se dopustil 50letý řidič  z Orlickoústecka, přišli městští strážníci na to, že má už...Celý článek »
vydáno před 9 let 34 týdny
Chrudim - Není jasné, zda techniku na Městském úřadu v Pardubické ulici umořila dlouhotrvající vedra, nebo se po několika měsících rozhodl „...Celý článek »
vydáno před 10 let 39 týdnů
Chrudim - Kolem 22. hodiny kontrolovala policejní hlídka na Masarykově náměstí 52letou řidičku Volkswagenu Golf. Ještě před tím, než byla zastavena,...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Hrochův Týnec - Že se nevyplácí usedat za volant po požití alkoholu, teď už ví i 57letý šofér citroënu, na kterého zde policejní hlídka natrefila při...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Starý Dvůr - Před osmou hodinou ranní tady havaroval s náklaďákem 54letý šofér, kterému v krvi kolovalo 2,23 promile alkoholu. Na kluzké...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Hrochův Týnec - Policisté při kontrole 23letého řidiče Škody Forman zjistili, že dotyčný nemá na silnici za volantem co pohledávat. Řidičák jim...Celý článek »