Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Zastupitelstvo schválilo záměr financovat přístavbu hasičské zbrojnice v městské části Markovice. Z přítomných 26 zastupitelů se hlasování...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Kontrolovat, jak svou práci odvádějí politici sedící v nejužším vedení města, není snadné. GPS implantované pod kůži zkrátka nemají a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim - Pracovní nasazení jednotlivých členů vedení města si od počátku května mohou zkontrolovat všichni občané na webu města chrudim.eu. Ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Po týdnech jednání je koaliční smlouva podepsaná a už zbývá jen vše potvrdit na pondělním ustavujícím zasedání zastupitelstva města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Od pondělí probíhala vyjednávání. Na další spolupráci v novém volebním období 2022–2026 se dohodli lídři hnutí ANO 2011, Chrudimáci a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Nejdříve v tichosti zmizela ukrajinská vlajka a potom padl návrh, aby už se nevyvěšovala ani evropská. Do střetu se dostali místostarostové...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Chrudim – Na pondělním jednání zastupitelstva města Chrudim se budou probírat změny, které se týkají územního plánu a dotknou se každého stavebníka...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Kam až oko webkamery i vedení města dohlédne, v úseku, kde se napojuje Kollárova ulice na Širokou ulici, zeje už několikátý den...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Na poslední Radě města Chrudim se nejvíce v souvislosti se Sportovními areály města Chrudim hovořilo o novém skateparku. Už se připravuje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Na středečním online představení dvou projektů, které od sebe odděluje řeka Chrudimka, i časový odstup jejich realizace, bude řeč o...Celý článek »